Göndör fürtök gyorsan és egyszerűen!

A hajunk szépségéért és ápolásáért bizony rengeteget teszünk. Fontos ugyanis a gyönyörű megjelenésünk, azonban ennek eléréséért számos dologra van szükségünk. Fésűket, hajkeféket, hajszárítókat mindenki használ, de ha neked egyenes hajad van ugyanakkor loknis frizurákra vágysz, akkor szükséged lesz egy hajgöndörítőre is. Kiváló választás lehet a Philips Stylecare Prestige.

Miért próbáld ki te is ezt a hajgöndörítőt?

A Philips Style Care Prestige legnagyobb előnye talán az, hogy ezzel a hajgöndörítővel a lehető legrövidebb idő alatt és kényelmesen tudsz bármilyen hajtípusból, igen akár a rendkívül vékony szálú hajból is gyönyörű szép hullámos frizurát készíteni. Ha szerzel egy kis rutint a használatból, akkor akár negyed óra alatt is elkészítheted a gyönyörű hajfürtjeidet, így a reggeli szépítkezési rutinod része is lehet, vagyis minden reggel megújult frizurával léphetsz az utcára.

Hogyan teszi lehetővé ezt a Philips Stylecare Prestige?

A termék könnyű szerkezetű elektromos felszerelés ezen kívül pedig a sütővasat egy hőálló burkolat borítja és kerámia is megtalálható benne, ami megakadályozza a haj sérülését, gondolj csak bele, hogy milyen problémákat okozhat az égett sérült haj.

A Philps Stylecare Prestige teljesen automata és számos funkcióját használhatod. Összesen 17 lehetőség közül válogathatsz. Igazából három különböző módot ad a tincsek irányának kialakításához, a hőfokokat is három eltérő módon szabályozhatod, és a tincsek göndörítési idejére is három lehetőséget kapsz. Sőt a Philips Stylecare Prestige jelzi azt is, ha elkészült a loknid. De a géphez tartozik még egy kisebb hajelválasztó is, amelynek segítségével könnyedén kiegyenlítheted az egyes hajtincseidet, így közel azonos vastagságú hajfürtöket kaphatsz. Vagyis minden adott a tökéletes megjelenésedhez.