Mit nyújt neked a gépjármű flottakezelés?

A kényelmes utazás bizony nélkülözhetetlen szerepet kapott az életünkben. Gondolj csak a munkába vagy az iskolába járásra. De ne feledkezzünk meg a kikapcsolódásról sem. Ha igazán komfortosan szeretnénk érezni magunkat, akkor valamilyen személyautót választunk. Szerencsére rengeteg lehetőségünk van. Vagy vásárolunk, vagy bérelünk, vagy lízingelünk, vagy a gépjármű flottakezelés mellett döntünk.

Mi is az a gépjármű flotta kezelés?

A gépjármű flottakezelés, vagy más néven tartós bérlet az a lehetőség, amikor a cég tulajdonában lévő autót meghatározott ideig általában több hónapon, vagy akár egy-két éven keresztül is több költséget is tartalmazó havi díj kifizetése mellett használhatod.

Miért jó a gépjármű flottakezelés?

Ha a tartós bérlet mellett döntesz, akkor nem kell foglalkoznod az autó tulajdonosát terhelő adókkal, illetve az autó használatához szükséges engedélyekkel sem. Ezek a kötelezettségek ugyanis a gépjármű flottakezelő céget terhelik. A gépjármű flottakezelő szolgáltatás további előnye az, hogy a szolgáltatások minden része a te igényeidhez igazítható. Kiválaszthatod a számodra ideális autót, de az is gyakran előfordulhat, hogy egy újat is vásárolnak neked.

Azért is érdemes a gépjármű flottakezelést választanod, mert, így kizárólag a használatra összpontosíthatsz. Az autó tulajdonosa megoldja a használattal összefüggő adminisztrációs és karbantartási feladatokat is. Gondoskodnak a megfelelő biztosításról, autópálya matricáról, illetve különböző kedvezményekre jogosító üzemanyagkártyákról is. Emellett a saját szervizükben kicserélik a gumiabroncsokat és szükség esetén akár csereautót is biztosítanak.

És, hogy mi a te dolgod?

Figyelj a jogosítványod érvényességére, a tankolásra no meg persze a közlekedési szabályokra is.