Légi szállítmányozás

Légi szállítmányozás – gyorsan, messzire

A levegőben való szállítmányozásnak már több, mint százéves múltja van, hiszen az első repülővel történő szállítást 1910-ben hajtották végre. A húszas évekre már bevett szokássá vált a végeknek levegőben szállíttatnia a nagyon drága, de kis helyen elférő árukat. Érdekesség, hogy iparági szakértők szerint 15-20 tonna árut lehet elvinni repülővel 30-40 turistaosztályon repülő utas „helyett”.

A légi szállítmányozás lehetővé teszi mind a kicsi, mind a nagy küldemények gyors szállítását keletre, nyugatra, messzire, vagy akár csak Bécsig. A küldeményt feladó ügyfeleknek legkülönfélébb feltételei, és igényei lehetnek, amelyet a szállítmányozó cégnek kell kielégíteni.

A legjobb szállítmányozó cégek nemzetközi partnercég hálózatukon keresztül akár konkrét címre kivitetik a küldeményt, és amennyiben szükség van vám, vagy egyéb dokumentumokra, azt is képesek megszerezni. Az ügyfelek helyett így elvégzik a csomagküldés minden nyűgét, legyen szó a közlekedési dugóról, vagy az előbb említett vámkezelésről.

A légi szállítmányozás tevékenységét végző cég a leginkább költséghatékony és naprakész információkkal rendelkezik a forgalmi adatokat, időjárást illetően, amelyet a szállítást végző személyekkel folyamatosan közöl.