Milyen egy igazán elegáns roll up?

Egy vállalkozás számos dolgot tehet azért, hogy felhívja a figyelmet önmagára, illetve tájékoztatni tudjon minden érdeklődőt a tevékenységéről, vagy az éppen aktuális programjáról. Leggyorsabban és legkönnyebben különböző reklámeszközökkel lehet sikeres eredményeket elérni. Hirdetések, szórólapok, sajtófalak, pop upok, roll upok is tökéletesen megfelelnek a célnak.

A jól megtervezett és összeállított bambusz roll up az a reklámeszköz, amelyik néhány másodperc alatt magára tudja vonni az érdeklődők figyelmét. Ezért a cégek szívesen használják állásbörzéken, szakkiállításokon, sajtótájékoztatókon, konferenciákon vagy akár egy munkatársaknak szervezett rendezvényen például képzésen, vagy tréningen.

A roll up kiváló reklám, és figyelemfelkeltő eszköz egy vállalkozás számára.

Miért ajánlott bambusz roll upot használni?

Bambusz roll upokat akkor érdemes készíttetni, ha az átlagosnál jóval szebb kivitelezésű, lényegesen elegánsabb, sőt exkluzívabb látványt szeretne mutatni magáról a cég.

A roll upok exkluzív megjelenéséhez a bambusz mellett a nyomat stílusa is jelentősen hozzájárul. Ezért fontos, hogy a designt részletesen dolgozzák ki. Persze nem szabad megfeledkezni a bambusz roll upok készítéséhez szükséges nyomdászati lehetőségekről sem.

Milyen praktikus szempontokat ajánlott a bambusz roll upok készítésekor figyelembe venni?

A bambusz roll up tartószerkezete legalább annyira fontos, mint az a design, amelyet a stílusosan kialakított, és magával ragadó látvány garantál. A legjobb roll up állványok könnyűek, így az emelésükhöz nincs szükség különösebb erőfeszítésre. Egyszerűen szét és össze szerelhetőek, valamint a szállításuk is kényelmesen megoldható.

A tartószerkezetek designja is passzol a roll upok felületéhez.
a bambusz roll upok különböző méretekben készíthetőek el. Asztali típusú termékek is vannak, így akár ajándéktárgyak is lehetnek.

Lehet, hogy cégének nem is roll upra van szüksége a marketing céljainak elérése érdekében, hanem valami másra! A megállító tábla például az egyik legnépszerűbb és leghatásosabb reklámhordozó, amely bármely formájú kivágásként létrehozható, ahol egy eloxált alumínium  profil rögzíti a grafikát.