elengedhetetlen a megfelelő barista kellék

Barista kellékek és szükséges alapanyagok

Ahhoz, hogy valakiből barista váljék, számos lehetőség van. Talán az egyik leg egyszerűbb módja a kávépincér tudás elsajátításának, ha felkeresünk egy baritsa tanfolyamot, ahol rövid idő alatt kiváló alap tudásra tehetünk szert.
Megtanulhatjuk a kávék elkészítésének módjait, és a kávé történetével is megismerkedhetünk. Megismerkedhetünk országunk kávés szokásaival, és a kávékülönlegességek elkészítésének módjával.

Az elméleti és gyakorlati tudás elsajátításával már megkezdhetjük a megfelelő kellékek és alapanyagok beszerzését is, melyekkel kiváló kávés italokat készíthetünk majd.

Amennyiben már megvan az esspresso gépünk a további kellékekre lehet szükségünk még.

Víztisztító

A tökéletes kávé, kiváló minőségű vizet igényel, ezért mindenképpen ajánlott a víz előkezelése. Szerencsére ma már kiváló lehetőségeket találunk a víztisztításra.

Latte ArtKávéőrlők

A megfelelő szemcseméretet állítható őrlőtárcsákkal rendelkező kávéőrlők segítségével érhetjük el. Egy professzionális kávéőrlővel bármilyen őrölt kávét képesek vagyunk létrehozni. Számos típust találunk a boltokban, mindenki válassza az igényeihez leginkább illő kávéőrlőt.

Szemes kávék

Egy barista legfontosabb alapanyaga. Számos helyről szerezhetünk be minőségi kávét. Nagyobb mennyiség rendelése előtt mindenképp teszteljük azt, hogy biztosan megfelelő kávét tudunk belőle előállítani.

Méréshez, kalibráláshoz szükséges eszközök

Az alapanyok méréséhez elengedhetetlenek a mérő eszközök, és azok kalibrálásához szükséges kellékek. A pontos mérésekkel megalapozzuk a sikert, így csakis megfelelő minőségű mérőeszközt szerezzünk be, amely pontos értékeket mutat.

Rendezéshez használt kellékek

Rend a lelke mindennek. És ez a Barista pultjára fokozottan érvényes. A gyors, hatékony és minőségi kávékészítéshez mindennek a maga helyén, könnyen elérhető helyen kell lennie.

Ahhoz, hogy a kávékészítés öröm legyen és a visszajelzések is örömtelik legyenek, számos dolognak összhangban kell lennie. Ha ezekre a dolgokra figyelünk, biztosak lehetünk a sikerben.

Amennyiben irodában dolgozik és irodai kávégép beszerzésén töri a fejét, akkor nézzen szét webáruházunkban!

Mentés