Ablakok hőszigetelése, szigetelő ablakfólia használatával

szigetelés ablakfóliával

Rengeteget spórolhatunk a megfelelő szigetelés kiépítésével, mivel nyáron kint, télen pedig bent tartja a meleget. Ennek az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és legköltséghatékonyabb módja a hőszigetelő ablakfólia felhelyezése az ablakokra. Vásárlása és felszerelése egyszerű, ára pedig kifejezetten előnyös, a többi hőszigetelési eljárással szemben. Leírjuk Önnek, hogy mit nyer majd egy ilyen fólia vásárlásával.

Az ablakfólia nem új keletű dolog, már több éve létezik, de a legtöbb csak nyáron tudta kamatoztatni „tudását”, mivel a Nap káros sugarait és a hő nagy részét kint tartotta, de télen nem akadályozta meg a meleg kiszökését. Ma már olyan technológiával készülnek az ilyen fóliák, melyek nyáron is és télen is kihozzák a maximumot, és a lehető legkevesebb meleget engedik be, illetve ki. Amennyiben nem engedhetjük meg magunknak új típusú ablakok beépítését, alkalmazzuk ezt a technológiát, mellyel hatalmasat javulhat otthonunk hővesztése. Az egyik leglényegesebb oldala, hogy a Nap káros UV sugarait is visszaveri, így nem kell aggódnunk otthonunkban. Működése rendkívül egyszerű, az újabb fóliák Low-E bevonattal rendelkeznek, ami a hővesztés elkerüléséért felelős. Akár még a vakító fényt is visszaverhetjük, de természetesen a szoba megvilágítása így is meg lesz oldva, mivel a nap jótékonyabb sugarait nem befolyásolja.

Ha ezt a hőszigetelő megoldást választja, biztos hogy nem lesznek problémái nyáron, vagy télen. Rendkívül költséghatékony megoldás, melyet észre fog venni a hó végi számlákon. Nem kell többé a tikkasztó melegben szenvednie és a zord téli napokon fagyoskodnia. Gyors ragasztás után, már érezhető is a kívánt hatás, rendkívül időtálló és környezetkímélő megoldás. Ha meg tudtuk győzni az ilyen fóliák előnyeiről, akkor ne habozzon tovább, alkalmazza és spóroljon energia felhasználásán. Magyarországon számos helyen beszerezhető ez a kiváló kiegészítő elem.

Mentés