Mikrobusz bérlés síeléshez

Elérkezett a tél már egyre hidegebbek a nappalok is és a budapestiek már biztosan látták, sőt sokan ki is próbálták a műjégpályákat is. Hiszen a főváros számos kerületében kialakították már ezeket a pályákat. Talán ez az amiért egyre többen gondolnak arra, hogy milyen jó is lenne elmenni valahova síelni. A friss levegő, a természet szépsége és a mozgás öröme ugyanis csodálatos élményeket garantál a testnek és a léleknek egyaránt. De hogyan is jussatok el a sípályátokhoz? A válasz könnyű: mikrobusszal! Sőt nagyon szerencsés helyzetben is vagytok, hiszen ma már bérlésre is van lehetőség.

Mire készüljetek fel a mikrobusz bérlése előtt?

Jó néhány dolgot kell tudnotok a bérlés előtt. Először is azt, hogy hányan fogtok elmenni síelni. 6-9 személyes mikrobuszok közül válogathattok, persze ha többen szeretnétek utazni, akkor két vagy akár három járművet is kölcsönözhettek, de akár 1-2 autót is bérelhettek mellé. A létszám mellett jusson eszetekbe a sífelszerelés is. Ha van saját felszerelésetek, akkor számoljátok össze, hogy mennyi és azt is mérjétek fel, hogy mekkora helyet foglal el. Alaposan nézzétek meg a cuccokat, mert nagy különbség van a sílécek, a bakancsok és a botok között és nem szabad, hogy út közben össze törjenek. Ha sok holmitok van, akkor kérhettek akár egy utánfutót is. Ezután pedig válasszátok ki az úti célt. Magyarországon maradtok, vagy külföldre osztrák, szlovák talán lengyel síparadicsomba mentek? A mikrobusz bérlésnél a gépjármű biztosítás szempontjából van lényeges szerepe.

Mire figyeljetek a mikrobusz bérlésekor?

Alaposan nézzétek át a mikrobuszt, kizárólag karban tartott gépjárművet válasszatok. És ha már síelés, akkor bizony gondoljatok a hóláncra is, hiszen biztos, hogy jeges és havas utakon fogtok közlekedni és a biztonság a legfontosabb. A hólánc mellett egyezzetek meg éjjel nappal hívható assistance szolgáltatások igénybevételéről is, hiszen így bármilyen esetben anyanyelveteken kérhettek segítséget.