Programok a hosszú hétvégére!

Hamarosan elérkezik október 23.-i hosszú hétvége, a pihenés időszaka. A 3 napig tartó időszak lehetővé teszi, hogy az átlagosnál egy kicsit jobban kipihenjük magunkat. Az időjárás ilyenkor nagyon kedvező, ezért rengeteg program közül válogathatunk. Ebben a bejegyzésünkben néhány ötletet szeretnénk adni mindenki számára.

Milyen programok várnak minket?

Október nagyon kellemes őszi hónapok közé sorolható, hiszen a ilyenkor még rengeteg sárgás és vöröses levelet láthatunk a fákon, kellemesen hűvös a levegő és bizony gyakran süt a nap is. Szóval ez az időszak ideális a hosszú séták számára. Kiváló helyszínek közül lehet választani, például az arborétumok is kiváló úti célnak számítanak. Budapest közelében Gödöllőn vár benneteket egy 100 évnél is régebben alapított, több mint 190 hektár területű arborétum. Ebben rengeteg növényt, kisebb emlősöket például mókust és gyönyörű madarakat is láthatunk. Szóval a hosszú hétvégén érdemes egy napot eltöltenetek itt.

Ha pedig nagyon jó az erőnlétetek, akkor ezen a hosszú hétvégén is túrázhattok egy nagyot. A három nap alatt megismerkedhettek nagyobb, egyedi területekkel is, ilyen például a Tokaj hegyalja.

Persze ha nem szeretnétek szabad téri programokon részt venni, akkor már rengeteg kulturális eseményen is részt vehettek. Várnak titeket a multiplexek és a művészmozik, valamint a komoly és könnyűzenei koncertek is. Szerencsére rengeteg premier közül válogathattok.

Ha pedig nagyon kimerültetek, mert egy nagy projekt munkában vettetek részt és szeretnétek testileg és lelkileg is feltöltődni, akkor irány egy jó kis wellness szálló. Ez alatt a 3 nap alatt ugyanis relaxálhatsz, finomakat ehetsz és ihatsz, részt vehetsz jobbnál jobb masszázsokon sőt, ha van kedved akkor sportolhatsz is. Konditermek, sőt néhány helyen személyi edző is vár benneteket.