Miért éri meg kávégépet venni vagy bérelni akár használtan is?

A kávé fogyasztása hozzátartozik mindennapjainkhoz. Az otthoni fogyasztáson kívül irodákban, büfékben, éttermekben is szívesen fogyasztjuk ezt az italt.

Erre az igényre jó megoldás a kávégép használata, melyek beszerzése azonban igen költséges, meghibásodás esetén pedig hoppon maradhat a vendég, ügyfél vagy a munkatárs.

kávégép

A kihelyezett kávégépek esetén ilyen probléma átmeneti lehet csak, hiszen teljes körű szerviz-szolgáltatás, nagyobb meghibásodás esetén cseregép áll a partnerek rendelkezésére. A kávészállítás is szerződésben foglaltak szerint zajlik, így biztosítható,hogy a megfelelő mennyiség mindig rendelkezésre álljon.

Az Andador Caffé partnerei igényei szerinti felmérést, tanácsadást, kihelyezést biztosít automata, félautomata és vendéglátó ipari kávégépek kihelyezésekor.

A cég fél év garanciát ad a kihelyezett kávégépekre, meghibásodás esetén pedig a lehető legrövidebb idő alatt díjmentesen megjavítja azokat, – amennyiben szükséges cseregépet biztosít.
A márkás kávégépek mellett a kávé is minőségi, melyet a cég a szerződésben foglaltak szerint szállít.Érdemes inkább a kávégép kihelyezési szolgáltatást választani, ha költséghatékonyan szeretnénk megfelelni az igényeknek.