Kutyaszállító box

A kutya rengeteg örömet okoz az embereknek. Sokan családtagként tekintenek rá. Néhányan például a rendőrök és a tűzoltók pedig munkatársként kezelik a kutyákat. A közmondás szerint is a kutya az ember legjobb barátja, leghűségesebb társa. Folyamatosan törődünk velük, etetjük, itatjuk, mosdatjuk, sétáltatjuk állatorvosi vizsgálatokra visszük a kutyuskákat. Egyetlen egy napra sem hagyjuk magára. Azonban az életünkhöz hozzá tartozik a kikapcsolódás, az utazás is és ilyenkor magunkkal visszük a kutyánkat is. A járműveken azonban csak megfelelő hordozóban tarthatnak velünk a kutyák.

Milyen hordozók közül válogathatunk?

A kutya hordozók két nagy csoportra oszthatók. Egyik kategóriába a táskák, a másikba pedig a kutyaszállító boxok tartoznak.

Mikor melyik típust válasszam?

Az egyik legfontosabb szempont a kutyád mérete. Ha a kedvenced kistestű, akkor elegendő lehet neki egy szállító táska is. Ez a termék általában bőrbarát alapanyagokból, pamutból, vagy plüssből készül és szivacs is van benne, így a kutyád pihe-puha körülmények között, tarthatod. A táska egyik vége lekerekített így kényelmesen tarthatja a kutyád a fejét. A tervezők figyelmebe vették, hogy a kis négylábúak örök mozgóak, ezért pórázt is tettek a szállító táskába. Ha ezt használod, biztos hogy nem fog kiugrani a kutyád. Persze ezek a táskák a gazdiknak is kedveznek. A tapintásuk kellemes és természetesen kézben is hordozhatóak, vagy akár vállra is akaszthatóak.

Ha nagyobb testű a kedvenced, akkor pedig a kutya szállít box lehet a legjobb megoldás. Ezek a termékek masszív alapanyagokból készültek hiszen a nagy testű kutyák könnyen szétszakítanák a textil táskákat. Összeszerelhető lapokból állnak, ezért kell egy kis kézügyesség ahhoz, hogy összerakd. A kutyaszállító box praktikusan kialakított, hiszen jól zárható, ugyanakkor mindig biztosítja a friss levegőt. Ha a kutyád idegesebb, akkor egy kiegészítővel le is takarhatod és lezárhatod a fényt előle. A kutyaszállító boxok között vannak olyan termékek, amelyekkel repülőn is viheted a kutyádat. Végül pedig meg kell említeni a kutyaszállító box bérlési lehetőséget is.

Mentés