Egy remek helyszín budapesti esküvőkhöz

A Nagy Nap mindenki fejében másképp áll össze, de a jó hangulat és boldog pillanatok közös nevezője lesz minden ifjú párnak. Ebben az írásunkban egy olyan helyet szeretnénk ajánlani, amely egy “szürke hétköznapon” egy előkelő hotel Budapest központjához közel, ám a jeles eseményekre fel tudja venni az ünneplő kiegészítőit és örömmel fogadja a házasodni akarókat családjaikkal és barátaikkal együtt. Elhelyezkedése igen kedvező, az M3-as bevezetőjénél található, az épület kiváló állapotban van – kívül és belül egyaránt, 3 csillagos Superior hotelről beszélünk. A hangulat adott, esküvői díszítések nélkül is majdnem hogy tökéletes helyszíne lehetne egy esküvőnek. Sokan kitalálták már, hogy ez csak a Szőnyi Garden Hotel Pest *** Superior lehet.

Szőnyi Hotel Budapest *** Superior belső udvara
Belső udvar – Hotel Budapest – Szőnyi Hotel *** Superior

Rendszeres helyszíne minden évben számos esküvőnek, lagzinak, köszönhetően a jó adottságai és a családbarát hozzáállásnak. A messzebbről érkező rokonok pedig könnyedén elszállásolhatóak, kedvező csomagajánlatokért érdemes felvenni a kapcsolatot velük.

A hotel tulajdonságairól előző cikkünkben már részletesebben írtunk, így most inkább csak azt szeretnénk kiemelni, ami a házasságkötés előtt állók számára igazán fontos. A személyzet professzionális, az ételeket helyben készíthetőek, így nem kell bajlódni a szállítással sem. Nem kell vaktában választani, a weboldalon található galériák képei alapján könnyen el tudjuk dönteni, hogy a mi ízlésünknek megfelelő helyről van-e szó. Extra szolgáltatásokból sincs hiány, a wellness részleg mindenki számára tartogat vonzó ajánlatokat.

Tehát ez a helyszín nemcsak nagyszerű esküvői helyszín, de egyéb céges rendezvények, csapatépítés vagy egy családi összejövetel és pihenés alkalmával is kitűnő választás lehet.