Miért szeretem a Coco Chanel parfümöt?

A kiváló megjelenés, a mindennapok részévé vált. Mindannyian folyamatosan teszünk azért, hogy gyönyörűek legyünk és persze fontos számunkra az is, hogy mindig kellemesen érezzük magunkat és a kisugárzásunk pedig elbűvölő legyen. Ahhoz, hogy ez a vágyunk teljesüljön számos ismert divatház termékeit használhatjuk az egyik ilyen a francia Coco Chanel.

parfüm 2

Miért szeretjük annyira Coco Chanelt?

Coco Chanelt nevezhetjük az első női divat diktárornak. A 20. század elején forradalmasította a hölgyek ruházatát. Praktikusan használható, meleg munkaruhák készültek az első világháború idején a szénbányákban dolgozó nőknek, de az elegáns megjelenést is megújította. Biztos vagyok benne, hogy te is szívesen viseled a fekete színű kisestélyit, és abban is, hogy rendszeresen hordasz ceruza szoknyát. De Coco Chanel az, aki a kényelmes nadrágok viselését is elterjesztette a hölgyek körében. Persze a divat szakértőjeként számos kiegészítőt ékszert, no és parfümöket is tervezett. Így elmondhatjuk, hogy az elmúlt évtizedekben folyamatosan megújuló Chanel Divatháztól beszerezhető a tökéletes megjelenéshez szükséges minden öltözék és kiegészítő is.

Mi mindent vásárolhatunk meg ma a Coco Chanel divatháztól?

A Coco Chanel divatházat a halála után is elismert szakértők vezetik. Már több évtizede a német Carl Lagerfeld irányításával működik. Az ő újításainak köszönhető, hogy az elsőként Coco által tervezett és folyamatosan megújított ruhák, táskák, ékszerek és a parfümök mellett ma már a modern életmód részéhez tartozó sport felszereléseket: például cipőket, tenisz ütőket, szörfdeszkákat is megvásárolhatjuk a Coco Chanel divatháztól. Persze a divatház legelismertebb termékei még ma is a parfümök. Az illatszerek alapja ugyanis a legendás Chanel No.5.

Miért válaszd a Chanel No.5- ot?

Ez az illatszer a nőiesség tökéletes megtestesítője. Ha ezt a parfümöt választod, akkor számíts a titokzatosságra, hiszen újabb és újabb jellegzetes illatot fogsz árasztani. A parfüm ugyanis tartalmaz aldehideket, amelyek hatására folyamatosan változtatja az illatát. De a Chanel No.5 parfümből domináns hatásokat váltanak ki a virágos alkotó elemek, a rózsa és a jázmin is.