Filmek, amiket érdemes megnézni

A filmek mindenki számára igazi kikapcsolódást jelentenek. A gyerekektől a kamaszokon át, az idősekig mindenki jól érezheti magát a mozikban, de ha valaki egyedül szeretne szórakozni, ahhoz is kiváló lehetőség. Tavaly ősszel is számos világsztár szórakoztatta a nézőket, melyeket már DVD-n, vagy Blu-rayen is megnézhetsz.

Kurt Russelet, John Malkocvichot, Mark Wahlberget és Kate Hudsont egy filmben láthatod, hiszen együtt szerepelnek a Mélytengeri Pokolban. Akárhogyan rajongsz ezekért a sztárokért, készülj fel lelkileg mielőtt beülsz a moziba. Ez a film ugyanis egy nem mindennapi igaz történet feldolgozása, Amerika egyik legnagyobb természeti katasztrófáját jeleníti meg. a Deepwater Horizon olaj fúrón történt robbanásról szól a sztori, amely 11 halálos áldozatot követelt, 750 millió liter kiáramló olaj pedig rengeteg állat pusztulását okozta. A tűzvész és a munkások óriási küzdelme rendkívül megterhelő látványt jelenthet.

De ha te inkább Tom Cruise rajongó vagy, akkor is örülhetsz, hiszen a kedvenced idén is dolgozott. A Született Július 4-én drámai lebénult hőse, a Mission Impossible akciósorozat legendás kéme most a Jack Reacher: Nincs visszaút új részében játssza el a fő szerepet. Az első részben a leszerelt katona magánnyomozóként dolgozott egy 5 ember halálát okozó gyilkos ügyében. Az első részhez hasonlóan most is izgalmas, humoros akciófilmre számíthatsz, de most azonban Jacket vádolják meg egy 20 évvel korábban elkövetett gyilkossággal. Megint feltárul egy rész a katonaság titokzatos világából.

Persze Ben Affleck is nagy újdonsággal várja a rajongóit. A megmentő Batman helyett most egy autista irodai alkalmazottat játszik. A könyvelő című filmben láthatod, ahogyan maffiózóknak segít tisztára mosni a pénzüket. Meggyanúsítják, de egy nagy cég is felkéri szakértőnek. Ennél a vállalkozásnál is érdekes adatokhoz jut, és egy bérgyilkos is üldözőbe veszi, őt és a társát így menekülniük kell. Izgalmas krimi és ki tudja, talán egy kis romantika is vár benneteket.

Mentés