Miért olyan különleges az Yves Saint Laurent parfüm?

A parfümök és egyéb illatszerek ma már mindenki életében előkelő szerepet kapnak. Az illatok erőteljes hatást fejtenek ki. Fantasztikus közérzetet teremtenek és a viselőjéről kialakuló benyomást is befolyásolhatják. Számos, már több évtizede világhírű divatház tervez különleges parfümöket. Egyik ilyen az Yves Saint Laurent.

Az Yves Saint Laurent parfümkollekció minden egyes darabja egyedileg lett megalkotva.

Miért válassz te is legalább egy Yves Saint Laurent parfümöt?

Yves Saint Laurent zseniális divattervező volt, aki már 11 éves korában jelmezeket rajzolt, 21 éves korában a kor egyik legismertebb francia parfüm divatházának a Diornak lett művészeti igazgatója. A fiatal zseni élete és karriere egy időszakra kisiklott. Drogfüggő lett és idegösszeomlást kapott. De a nehézségek után visszatért a divat szakmához, ahol több igazi áttörést ért el. Első tervező volt, aki használta a farmert, feltalálta a nadrág kosztümöt, és az overált is.

Az extravagáns önkifejezés az Yves Saint Laurent parfümökre épp annyira jellemző, mint a ruhákra. A hölgyeknek és az uraknak is magával ragadó illatesszenciákat alkotott. A hölgyekre talán mégis nagyobb hatást gyakorolt, Ma is több olyan Yves Saint Laurent parfümökért rajongó egyén van, aki folyamatosan használja a divatház valamelyik exkluzív parfümjét. Érthető hiszen Yves Saint Laurent nem feledkezett meg egyetlen személyiségtípusról sem.

A legismertebb Yves Saint Laurent parfümök…

Yves Sait Laurent első parfümjét a saját divatházának megalapításakor mutatta be. A legendás színésznő Catherine Deneuve ihlette. A legnépszerűbb illatok világranglistáján az elsők közé került az Opium. Ezt erőteljes fűszeres illat jellemzi, domináns és kábító. A fűszereket és a rendkívüli esszenciákat egyedivé varázsolja a kellemesen lágy gyöngyvirág és szegfű aroma. A parfüm dinamikáját fokozza a citrusos illatú mandarin is.