Természetes nőgyógyászat

Sok helyen kereste már a megfelelő nőgyógyászt? Sok nőgyászati rendelő működik Budapesten, de lássuk be, elég sok az olyan hely ahol nem megfelelőek a körülmények. Manapság a nők 90%-a a nőgyógyászati magánrendelést részesíti előnyben. Ennek oka, hogy így jó esetben nem kell rászánni fél napot is akár egyetlen vizsgálatra, valamint a nőgyógyászati rendelők higiéniája, és a későbbiekben terhesség esetén sem kell új nőgyógyásszal megbarátkozni.

Természetes nőgyógyászatunk vár minden kedves hölgyet, lehet szó fogamzásgátlásról, terhes gondozásról, nőgyógyászati rákszűrésről.
Nekünk elsődleges szempont, hogy a páciens kiegyensúlyozottabbá váljon. Egy kismama esetében ugyanolyan elengedhetetlen a lelki egyensúly, mint a test egészsége.

Nőgyógyászatunkon fontos továbbá, hogy a természethez közeli gyógymódokat találjunk elsődlegesen. Fontos hogy minden kedves páciensnek megfelelő tanácsot adjunk, és  a megfelelő gyógymódokban részesítsük.
Nőgyógyászati rendelőnk Budán, a Koszolányi Dezső téren található. Feltétlen szükséges előzetes időpont egyeztetés. Rendelési időnk: hétfő és szerda: 16:00-19:00, csütörtökön: 08:00-12:00.