Hogyan ápold az ajkaidat?

A testfelületünk ápolása bizony komoly odafigyelést igényel. A bőrünk egy része, a szemünk, a hajunk és az ajkunk is folyamatosan érintkezik a külvilággal, ami bizony nagy mennyiségű szennyező anyagokat is tartalmaz, ezért sem mindegy az, hogy hogyan is ápoljuk, illetve tarjuk karban. Ebben a bejegyzésünkben az ajakápolásról lesz szó.

ajakápolás

Hogyan ápold az ajkaid?

Kezdjük a mindennapi rutinnal. Nagyon fontos az, hogy megfelelően tisztítsd az ajkaidat is. A mosakodásnál fontos az, hogy felfrissülj és eltávolítsd a felgyülemlett szennyeződéseket is. Nagyon jelentős szerepe van ennek akkor, ha tartós rúzst használsz. Ezekben a termékekben ugyanis olyan speciális összetevők vannak, amelyek eltávolításához zsírokat és olajokat is tartalmazó tisztító szerekre, krémekre van szükség. Ezért válassz olyan krémet, amely olajokban és zsírokban gazdag, így biztos lehetsz, hogy teljes mértékben el tudod távolítani a rúzsodat az ajkadról és abban is, hogy tökéletesen feltöltődhet az ajkad.

Hogyan végezd nap közben az ajakápolást?

Ilyenkor ősszel, de télen a szennyező anyagok mellett a szél által okozott kellemetlenségektől is meg kell óvnod az ajkaidat. Könnyen kiszáradhatnak, sőt rosszabb esetben akár fel is sértődhetnek az ajkaid. Ezért fontos, hogy használj megfelelő ajakápoló szert.

Mivel ápold az ajkaidat?

Az ajakápoláshoz szükséged lesz egy kifejezetten erre a célra kialakított készítményre is. És hogy melyiket válaszd? Nagyon jól járhatsz, ha a Labello termékcsaládból választasz egy ápoló szert. Ez a gyártó ugyanis a legkülönbözőbb típusú, akár problémás ajkak ápolásához is ajánl megfelelő termékeket. A Labello ajakápolók között megtalálhatod a az általános gyulladás csökkentő hatásokkal rendelkező kamillás, valamint a rendkívüli erős fertőtlenítő hatásokat kiváltó mézes és persze a zord időjárás miatt speciális hidratáláshoz szükséges összetevőket tartalmazó ajakápolók közül is válogathattok.

Göndör fürtök gyorsan és egyszerűen!

A hajunk szépségéért és ápolásáért bizony rengeteget teszünk. Fontos ugyanis a gyönyörű megjelenésünk, azonban ennek eléréséért számos dologra van szükségünk. Fésűket, hajkeféket, hajszárítókat mindenki használ, de ha neked egyenes hajad van ugyanakkor loknis frizurákra vágysz, akkor szükséged lesz egy hajgöndörítőre is. Kiváló választás lehet a Philips Stylecare Prestige.

Miért próbáld ki te is ezt a hajgöndörítőt?

A Philips Style Care Prestige legnagyobb előnye talán az, hogy ezzel a hajgöndörítővel a lehető legrövidebb idő alatt és kényelmesen tudsz bármilyen hajtípusból, igen akár a rendkívül vékony szálú hajból is gyönyörű szép hullámos frizurát készíteni. Ha szerzel egy kis rutint a használatból, akkor akár negyed óra alatt is elkészítheted a gyönyörű hajfürtjeidet, így a reggeli szépítkezési rutinod része is lehet, vagyis minden reggel megújult frizurával léphetsz az utcára.

Hogyan teszi lehetővé ezt a Philips Stylecare Prestige?

A termék könnyű szerkezetű elektromos felszerelés ezen kívül pedig a sütővasat egy hőálló burkolat borítja és kerámia is megtalálható benne, ami megakadályozza a haj sérülését, gondolj csak bele, hogy milyen problémákat okozhat az égett sérült haj.

A Philps Stylecare Prestige teljesen automata és számos funkcióját használhatod. Összesen 17 lehetőség közül válogathatsz. Igazából három különböző módot ad a tincsek irányának kialakításához, a hőfokokat is három eltérő módon szabályozhatod, és a tincsek göndörítési idejére is három lehetőséget kapsz. Sőt a Philips Stylecare Prestige jelzi azt is, ha elkészült a loknid. De a géphez tartozik még egy kisebb hajelválasztó is, amelynek segítségével könnyedén kiegyenlítheted az egyes hajtincseidet, így közel azonos vastagságú hajfürtöket kaphatsz. Vagyis minden adott a tökéletes megjelenésedhez.

Hogyan segít az injekciós zsírbontás a makacs zsírlerakódások ellen?

Az egészségünk megőrzéséért folyamatosan teszünk. A megfelelő táplálkozás, a rendszeres mozgás mellett mondhatjuk azt is, hogy az egészségünkhöz szorosan hozzá tartozik a szépség is, a testünk szépségéért is folyamatosan teszünk. Gondolj csak a tisztálkodásra, sminkelésre, kozmetikai kezelésekre. Ma már néhány rendellenességtől, kellemetlenségtől is könnyedén megszabadulhatunk. Ebben segítenek nekünk a különböző típusú testkezelések, például az injekciós zsírbontás.

Mikor válaszd az injekciós zsírbontást?

Az injekciós zsírbontással megszabadulhatsz azoktól a zsírpárnáktól, amelyek azokon a testtájaidon találhatóak, ahonnan más módszerekkel eddig nem sikerült megszabadulni. Vagyis akkor érdemes alkalmaznod az injekciós zsírbontást, ha kiegyensúlyozott életet élsz, egészségesen táplálkozol és rendszeresen mozogsz, ennek ellenére mégis azt tapasztalod, hogy egyes testtájaidon, például a külső combodon, vagy a csípődön megmarad és kellemetlen látványt nyújt az ott található makacs zsírréteg.

Mi történik az injekciós zsírbontáson?

A kezelés minden esetben egy állapot felméréssel kezdődik. Ekkor felmérik a kezelésre szoruló területeket és meghatározzák azt is, hogy hány kezelésre lesz szükség. Ha szerencsés vagy elég lesz egyetlen beavatkozáson részt venned, de legrosszabb esetben is maximum négy alkalomra lesz szükség. A kezelések időpontjai között azonban el kell telnie minimum három hétnek. A beavatkozásokhoz minden esetben használnak fájdalom csillapítót, így egy minimális fájdalomra számíthatsz, ami néhány napon belül teljes mértékben megszűnik.

Hogyan fejti ki a hatását a kezelés?

Az aqualyx injekciós zsírbontás során egy speciális, úgynevezett Motolese oldatot fecskendezünk a kezelésre szoruló területre, ami ezután a zsírsejtekbe kerül, majd ezt követően, feloldja a zsírt, ami természetes úton, a májon keresztül távozik el a szervezetből. Az eredmény pedig végleges.

Mentés