Barista tanfolyamok

A kávét már nagyon hosszú ideje sokan tartjuk egyik kedvenc italunknak. A jellegzetes íze, a koffeinnek köszönhető élénkítő hatása, és a kellemes illata miatt felemelővé teszi a hétköznapokat is. Nem is beszélve az egyéb kávét tartalmazó italokról a capuccinóról, vagy a koktélokról és a kávé alapú desszertekről. Ezért nem is csoda, hogy rengetegen rajonganak a kávéért, így az elkészítés is óriási örömöt jelent sokaknak. A kávé különlegességeknek köszönhetően ma már egy új szakmát is választhatunk. Lehetünk kávészakértők, baristák is.
kávé

Hogyan lehetsz te is kávészakértő?

A legegyszerűbb ha részt veszel egy barista tanfolyamon. Itt ugyanis megismerkedhetsz a kávé készítés teljes folyamatával. A tematika kitér az ültetvények sajátosságaira például a szüretelésre, de tanulhatsz a különböző típusú cserjékről többek között a zöld kávéról is, valamint gyakorlatot szerezhetsz a felszolgálásban is, sőt adunk néhány praktikus tanácsot a kávéházak nyitásához, üzemeléséhez is. A legfontosabb szerepet azonban a legkedveltebb kávé italok az espresso, a latte, a tejes és filteres kávék elkészítésére fektetjük, így ha egy újabb, izgalmas hobbit keresel, akkor neked is kiváló lehetőséget jelent a barista tanfolyam.

Mit biztosítunk számodra a barista tanfolyamon?

Nálunk csodálatos környezetben válhatsz a kávé szakértőjévé. Mi egy Pest megyei kis településen, a nagyvárosi zajoktól távol, zöld övezetben tartjuk meg a barista tanfolyamokat. A kávé készítéshez a legmodernebb eszközöket használhatod. Az elismert gyártók által készített espresso gépek és kávéőrlők, digitális és folyadék mérlegek, csészék is segítenek neked abban, hogy megtanuld önállóan elkészíteni a finomabbnál, finomabb kávéitalokat. A tanfolyam vezetői pedig kiváló oktatók és elismert baristák is.