Iratrendezés

Iratrendezés szolgáltatásunk keretén belül iratait irattári tervünkben szabályozott szempontok szerint rendezzük és tároljuk. Természetesen van lehetőség egyéni iratrendezési szempontok kialakítására is.
Iratrendezés során az Ön iratai felcímkézve, iratrendező dossziékba vagy kartonokba kerülnek, melyek tárolását is vállaljuk. Van lehetőség laponkénti rendezésre is.
Hogy miért jó ez Önnek és vállalatának? Mert ezt a felelősségteljes munkát nem kell rábízni alkalmazottra, így a felelősség a mi vállunkat terheli. Valamint így alkalmazottai nem az irattárban fogják tölteni munkaidejük nagy részét, hanem vállalatát erősítik, gyarapítják.
Iratrendezés szolgáltatásunk mellett természetesen igénybe veheti irattárolási szolgáltatásunkat is, hogy a dokumentumok ne az irodában foglalják a helyet. Mi garantáltan biztonságba helyezzük adatait, és felelősséget vállalunk érte.

Természetesen számtalan szolgáltatást nyújtunk még az irattárolás mellett, így ha iratmegsemmisítésre, adatmentésre vagy dokumentum tárolásra van szüksége, tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen minket weboldalunkon található űrlap kitöltésével.